Traiteurdienst en afhaalgerechten

Zelf een feest organiseren? Doe een beroep op onze traiteurdienst. Kies uw kant-en-klare afhaalmaaltijden uit het speciale menu. Helemaal geen gedoe? Reken ook op ons voor de bediening.

Feesten op locatie

Soms ontvangt u gasten liever in uw eigen setting. Ook dan kan u perfect een beroep doen op de skills van onze chef. U bestelt bij ons hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en u haalt deze kant-en-klaar af. Heerlijk en gemakkelijk. Download onze menu met afhaalgerechten.

Wilt u nog een stapje verder gaan? Dan schakelt u ons in voor de bediening op uw locatie. U kunt rekenen op onze ruime ervaring met het serveren van dranken en maaltijden aan grote groepen. Deze service is mogelijk voor groepen vanaf 40 personen. Download onze feestbrochure voor meer informatie.

Dankzij onze traiteurdienst met afhaalgerechten of met bediening maakt u uw diner, receptie of andere gelegenheid tot een klinkend succes zonder chaos in de keuken.

Contacteer ons om uw afhaalgerechten te bestellen of onze traiteurdienst op locatie te boeken.

Troeven

Plant u een feest, receptie of andere gelegenheid op een locatie naar keuze? Schakel dan onze hulp in. Flexibiliteit, service en uiteraard lekkere gerechten maken uw event helemaal af.

Afhaalgerechten

Kant-en-klare gerechten: gewoon bestellen, afhalen en genieten. Bekijk het menu met afhaalgerechten.

Traiteur op locatie

Traiteurdienst met bediening op een locatie naar keuze mogelijk voor groepen vanaf 40 personen. Bekijk onze Feestbrochure voor meer informatie.