Babyborrel

Een babyborrel, babyontbijt of babybrunch is de perfecte gelegenheid om vrienden en familie uit te nodigen om uw nieuwkomer voor te stellen. Wij ontvangen u met open armen en verzorgen uw babyborrel tot in de puntjes.

Babyborrel

De geboorte van je zoon of dochter verdient een prachtig feest. Wenst u een groot feest voor iedereen of houdt u het liever kleinschalig in familieverband? Alles is mogelijk.

In Feestzaal De Lissewal kunnen wij tot 350 gasten ontvangen. Kleinere gezelschappen ontvangen we in de Orangerie of in Restaurant Reveillon. Uiteraard staat ook onze aantrekkelijke tuin met aangenaam terras en lounge tot uw beschikking en de kinderen zullen zeker het springkasteel weten te vinden.

Wij staan open voor al uw wensen. Wilt u de babyborrel een persoonlijk toets geven met een origineel gerecht of met kinderentertainment? Geen probleem. Wij bieden verschillende formules of organiseren het feest op maat.

Reken op een feest waarbij alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u in alle rust uw nieuwkomertje kan voorstellen aan vrienden en familie.

Contacteer ons voor meer informatie.

Troeven

Domein De Lissewal beschikt over heel wat troeven om van uw babyborrel een memorabel moment te maken.

Capaciteit

De feestzaal heeft een capaciteit van 350 personen, maar ook kleinere groepen zijn meer dan welkom.

Tuin

Aangelegde en afgesloten tuin met terras en springkasteel