Trouwen in stijl

In De Lissewal doen we er alles aan om van uw grote dag een onvergetelijk feest te maken.

Uw trouwfeest in De Lissewal

Een prachtig feest zoals een trouwfeest vraagt om een uitzonderlijke locatie. De Lissewal is zo’n locatie. Bovendien vinden wij uw feest zo belangrijk dat de hele infrastructuur en het voltallige team tot uw beschikking staat. Enkel uw feest krijgt op deze speciale dag onze aandacht.

De eigentijdse feestzaal met kasteelallures heeft een interieur een passende setting vormt voor uw feest. Hier kunnen tot 300 gasten dineren en deelnemen aan het dansfeest. Voor de receptie kunnen wij tot 450 gasten ontvangen. In functie van uw feest en uw gasten kunt u ook van onze andere zalen gebruikmaken. Zo kunt ’s middags een lichte lunch nemen in Restaurant Reveillon of de Orangerie. De sfeervolle tuin met aangenaam terras vormt uiteraard de perfecte setting voor een geslaagde receptie bij mooi weer.

Even ontsnappen aan de drukte? Even wat opfrissen? Dan komt een kamer of suite in Hotel De Lissewal van pas. Vlakbij en o zo handig dat u na het feest niet meer naar huis hoeft te rijden. ’s Morgens staat u in alle rust op en schuift u lekker lui die voetjes onder onze ontbijttafel.

Elk trouwfeest is anders, want uw wensen zijn uniek. Weet dat wij u maar al te graag zouden ontvangen om uw huwelijksfeest op maat en tot in de puntjes te verzorgen.

Download onze Feestbrochure of contacteer ons voor meer informatie.

Troeven

Domein De Lissewal beschikt over heel wat sterke punten als het gaat om het verzorgen van een geslaagd trouwfeest.

Flexibiliteit

Onze verschillende zalen staan tot uw beschikking.

Capaciteit

300 gasten kunnen terecht in de grote zaal. Recepties mogelijk tot 450 gasten. Ook kleinere groepen zijn uiteraard welkom.

Parking

Uw gasten kunnen zonder zorgen hun wagen kwijt op onze ruime parking.

Tuin

De sfeervolle tuin vormt een mooi kader voor leuke foto’s en als de zon van de partij is, is een receptie hier nog zo leuk.